Minard

Training

Om het maximale uit de organisatie en haar medewerkers te halen is het aanbieden van passende trainingen een must. Door te trainen maak je de medewerkers bewust van hun invloed op de processen, het product en niet op de laatste plaats de organisatie.

Minard biedt standaard, ‘of-the-shelf’ trainingen aan, maar het is ook mogelijk om trainingen geheel op maat te laten maken. Trainingen die volledig aansluiten bij jullie behoefte.

Onze trainers komen uit het veld en kennen het klappen van de zweep. Zij weten de deelnemers tijdens de trainingen te enthousiasmeren, te inspireren en te motiveren om het geleerde in de praktijk te gaan brengen.

verbeter voedselveiligheidsbewustzijn

HACCP training

Basistraining voor iedereen die met HACCP te maken krijgt. We behandelen het basisvoorwaardenprogramma, we gaan in op hygiene en laten je kennismaken met een risico analyse

verbeter voedselveiligheidsbewustzijn

HACCP (team-training)

Deze training is bedoeld voor bedrijven die een HACCP-team willen/moeten gaan vormgeven en voor reeds bestaand HACCP-teams. We behandelen kort de norm, het basisvooraardenprogramma en gaan dan dieper in op wie er deel uitmaakt van het HACCP-team (HARA-team), hoe een agenda eruit ziet en gaan dieper in op de uitvoer van een risicoanalyse.

how-to-make-compliance-training-memorable
verbeter normkennis en compliancy

Norm-training

Deze training is bedoeld voor iedereen in de organisatie en geeft inzicht in het waarom, het wat en het hoe van de getrainde norm. Wij bieden de volgende norm-trainingen aan: BRC Food; BRC-S&D, BRC Packaging; IFS Food; FSSC; GMP+(diervoeder) ;ISO-15378; GMP (farma)

hand giving the baton to another seen from below. Focus on the hand with the baton warm tones accented because it was shooted at sunset.
maakt mensen verantwoordelijk

Eigenaarschap (introductie)

Deze training is bedoeld voor leidinggevenden in een organisatie die aan een cultuur van eigenaarschap willen gaan werken. In deze training geven we inzicht in de aspecten van eigenaarschap, de randvooraarden tot het creëren van eigenaarschap en hoe dat zou kunnen worden gerealiseerd.

hand giving the baton to another seen from below. Focus on the hand with the baton warm tones accented because it was shooted at sunset.
maakt mensen verantwoordelijk

Eigenaarschap (aan het werk)

Deze training is bedoeld voor de gehele organisatie. In deze training gaan we met de deelnemers aan het werk en hen leren hoe ze eigenaarschap kunnen nemen en hoe ze ermee om moeten gaan. Wat hoort wel en wat niet. Wat betekent het voor jou als medewerker en voor je leidinggevende.

7LNe9hK
MAAKT MENSEN BEWUST VAN DE RISICO'S

Voedselveiligheidstraining

Basistraining voor iedereen in de organisatie, waarin we ingaan op biologische, fysische en chemische risico’s. Hoe ze kunnen ontstaan en hoe je het kunt voorkomen.. Aan het eind van de training zijn de deelnemers zich bewust van hun invloed op voedselveiligheid binnen het proces en het product.

 

audit-2823174-1280

Interne audit training

De training is bedoeld voor beginnende nog onervaren auditoren of ervaren auditoren, die een opfriscursus nodig hebben, op het gebied van kwaliteitsmanagement, Voedselveiligheid, Arbo of Milieu. Na deze interactieve training heb je kennis verkregen over verschillende normeisen (BRC, IFS, FSSC, ISO, GMP+, etc.), kun je effectief audits voorbereiden, uitvoeren en rapporteren. Optioneel is het mogelijk om 1 dag auditcoaching te ontvangen.

GMP+ 2

GMP+