Kwaliteitsmanagement

Wij zijn ervan overtuigd dat kwaliteitsmanagement meer is dan voldoen aan kwaliteitsstandaarden, zoals BRC, IFS en/of FSSC22000. Aandacht voor kwaliteit zorgt ervoor dat processen effectiever verlopen, er minder afwijkingen zijn en als gevolg de bedrijfskosten dalen.

Daarom streven wij altijd naar het realiseren van een cultuur waarbij kwaliteit en continue verbeteren vanzelfsprekend zijn in alle lagen van de organisatie. Kwaliteit gaat niet alleen over product, proces of procedure, maar vooral over mensen: het gaat over de houding en betrokkenheid van iedereen in de organisatie. 

Kwaliteitszorg wordt niet van hogerhand opgelegd, maar komt van binnenuit.

Zo raakt de hele organisatie als vanzelf betrokken: medewerkers zijn zich bewust van kwaliteit en welke invloed zij op hun werkomgeving hoe zij de kwaliteit van het product en de processen kunnen beïnvloeden.

Omdat iedere organisatie anders is geloven wij in een op maat gemaakte aanpak.

 
 

Een goede hygiëne is de basis voor de productie van veilige producten. 

 

Minard is ervan overtuigd dat voedselveiligheid meer is dan een gedegen HACCP studie. Evenals bij kwaliteit gaat het om de mensen. Uw medewerkers. Als zij het waarom begrijpen en zich bewust zijn van wat zij kunnen bijdragen aan de (voedselveiligheid), dan is goede hygiëne en de productie van voedselveilige producten geen issue meer.

Minard helpt de bewustwording rond voedselveiligheid te realiseren. Wij doen dit door training en coaching van medewerkers, of het nu gaat om operators, leidinggevenden of het senior management.

Wij werken aan het creëren van een voedselveiligheidscultuur in uw bedrijf.

Voedselveiligheid